Het heeft geen zin
Om terug te denken
Gedane zaken nemen geen keer.
Je moet verder
al is het met de moed der wanhoop
terug keren is geen optie
al lig je nog zo zeer in de knoop
Onthoud, er is altijd hoop!!!
De weg is nog lang
en ik ben echt ontzettend bang...
Zal ik het halen?
of zullen ze me neerslagen?
Zal ik overeind blijven staan?
of zullen ze me echt nooit laten gaan?
Vragen zonder antwoord
die alleen ik stellen kan
en die alleen ik beantwoorden zal.
ik wil deze weg gaan
en mezelf zuivere van alle blaam
ik wil niet zwak zijn
ik wil blijven vechten tegen deze pijn!!!
*als ik nu maar wist hoe dat ik ertegen kon vechten, soms voel ik me zo machteloos kheb dan geen controle over men eigen lichaam...ik doe mezelf pijn terwijl ik dat eigenlijk helemaal niet wil maar op die moment voelt het goed, voelt het 'juist'...*
-xxx-jes kimmy