rennend van de pijn,
rennend van het verdriet
blijve rennen totdat het stopt
bang om achterom te kijken
bang om weer pijn te voelen
nooit meer terug
ik kan niet meer
ik geef op
mijn adem stopt
heel even
heel kort
kon alles maar stoppen
voor altijd
tot in de eewigheid
rennend
opzoek naar geluk
Verdwaald
in een grote leegte
een donker gat
bang&alleen
blijven rennen
rennen tot dit stopt
wetend
stoppen zal het nooit
xxx