Een jongeman uit Gent
had de titel van zatste student
Wisky, jenever en gin
dat ging er allemaal in
T was echt een rare vent
een vrouw uit zwolle
ging plots erg hard hollen
ze liep naar een kermis zonder faam
en stopte aan het eerste kraam
ze had zin in oliebollen
Een professor uit Nanjing
maakte ooit een gek ding
het rookte en zei suskewiet
maar verder kwam het niet
je begrijpt wel dat hij bot ving