Waarom durfde ik niet tegen je praten
waarom heb ik je met rust gelaten
ik zag je dansen en plezier maken
en ik schreewde het bijna van de daken
maar waarom deed ik het niet
waarom durfde ik niet?
Misschien was ik weer verlegen
maar allesbegint nu zwaar door te wegen
ik wilde je gewoon iets zeggen
en een eerste contact leggen
maar waarom durfe ik niet
waarom deed ik het niet?
Als ik opnieuw een kans kreeg
voelde ik me nu misschien niet zo leeg
want nu ben ik kapot
en boel me rot
maar waarom durfe ik niet
waarom deed ik het niet?
Het was waarschijnlijk mijn einge kans
en ik was een domme gans
ik luisterde niet naar mijn hart
maar dacht gewoon te hard
dat ik het niet kon vragen
en mijn enige kans wagen
waarom deed ik het niet?
Bleef ik misschien hopen
dat jij mij achterna zou lopen
of als je eens in mijn ogen keek
je dan voor mij bezweek
waarom bleef ik wachten
terwijl ik de pijn kon verzachten
Waarom deed ik het niet?