De Droom.....
Als ik mijn ogen sluit ben ik een dromer...
Die onwaakt als realist.
Een dromer die de droom keer op keer herleef.
Die droom vol passie ne liefde...
Die droom die ik droom over jou.
Een heldere ingeving..., nee het is een visioen...
Elkaar om helsend starend over de zee.
Kijkend over de golven aan spoelen op het strand...
Vervolgens elkaar recht aankijkend inelkaars ogen,
Een aantrekkingskracht die ons als 2 magneten naar elkaar toe trekt.
Ons lippen tegen elkaar aan , die uitmondt in passionel zoen.....
Die wij vol passie en hartstocht beleven.
Ontwakend als die realist...
Besef ik hoe erg ik jou mis