Mijn liefste ik hou zoveel van jou,
Had niet verwacht dat we de vijf dagen zouden halen,
En dat ik niet eens zou falen,
We gingen zo verliefd door het leven,
Soms moesten we nemen soms ook eens geven,
Totdat ik niet meer wist waar ik was gebleven,
Een jaar en drie maanden bij elkaar,
O mijn liefste wist ik het maar,
Je hebt gelijk ik deed de laatste tijd heel raar,
En vroeg heel vaak aan me zelf horen wij wel bij elkaar,
Even rust om na te denken ik hoop dat jij me dat wil schenken,
Sommige dingen moet je alleen doen is wat je tegen me zei,
Mijn liefste alsjeblieft wacht op mij!!