Vragen...
Een strijd die al een tijdje gestreden is.
Nergens meer op terug hoeven komen.
Elk woord is gezegd.
Maar toch zullen er altijd vragen blijven.
Vragen die ik mijzelf ik elke keer weer opnieuw stel.
Vragen die ik mijn afvraag,over hoe het met je gaat,waar je nu bent of je gelukkig bent.
Die vragen die maar door mijn gedachten blijven malen.
Vragen zoals of je mijn mist zoals ik jou mis,of je nog van houd zoals ik van je hou.
Dan weer die druppel die emmer doet overlopen.
Waardoor die vragen te veel woorden.
Waardoor die vragen mij teveel worden.
Vragen die waarschijnlijk nooit beantwoordt zullen worden.
Omdat wij beiden nu ander leven leiden.
Vragen die nog veel te gevoelig liggen.
Vragen maar ik machteloos tegen over sta.
Of vraag ik nu teveel.
Maar de vraag die ik mij nu stel
Zijn al die vragen het wel waard!