De tijd van zelf ontwikkeling
Een rugzak vol met plannen en idealen.
Plannen en idealen die maar door mijn hoofd blijven malen.
Een ideaal beeld hoe ik mijn leven gezien wil hebben.
Mijn willen bewijzen tegen alles eb iedereen.
Maar vooral willen bewijzen tegenover mijzelf.
Wetende dat uit leven zoveel meer gehaald kan worden dan,
hoe ik mijn leven nu lijdt.
Het thuis zitten , en mijn leven dag voor dag voorbij zien gaan.
Uit het dal geklauterd...
Is nu de tijd aangebroken ,
De tijd voor de onderbeming,
De tijd van zelfontwikkeling.
Sterk en zelfverzekerder dan ooit.
en wetende wat ik wil
Ga ik strijd weer aan.
De strijd omdat doel te bereiken.
Dat doel om mijzelf te verrijken