Als ik aan jou denk,
denk ik aan de sterren,
zo ver weg maar toch steeds bij me
Als ik aan jou denk,
denk ik aan de geur van ochtendnevel,
zo fris en energierijk
Als ik aan jou denk,
denk ik aan een mooi meisje,
zo speels en vrolijk maar toch een echte vrouw
Als ik aan jou denk,
denk ik aan satijn,
zo heerlijk zacht en duurzaam
Als ik aan jou denk,
denk ik aan twee eikenbruine ogen,
zo sterk en stijlvol
Als ik aan jou denk,
denk ik aan jouw schattige oortjes,
zo mooi en elegant
Als ik aan jou denk, denk ik aan mijn vrouwke waar ik zoveel van hou en droom ik weg in een zalige toekomst samen met jou.