Hoe komt het dat ik me zo voel
wat is mijn doel
ik voel me leeg en kapot
en bepaal zo mijn eigen lot
Hoe komt het dat ik het niet meer zie zitten
en tegen iedereen bein te vitten
het enige dat ik nog doe is ruzie maken
en schreeuwen van de daken
zo kan ik niet meer leven
als anderen voor me beginnen te beven
Komt het omdat andy mij verliet
en mij alleen achter liet
of omdat lieven en ik geen vrieden meer zijn
en heb ik daarom zoveel pijn
of komt het omdat ik opnieuw “bedrogen” ben
en er opnieuw tegen me is gelogen
Ik weet niet welke reden het is
maar alles loopt nu mis
ik wil dat het weer anders wordt
want nu voel ik me leeg en rot
ik wil terug mezelf zijn
en weg met al die pijn
Ik wil weer van het leven genieten
en vergeet al degene die mij verlieten
denk aan de toekomst
en zeg niet : “ik ben het domst”
denk vooral postief
en wees geen dief
maar heb vertrouwen in jezelf en anderen
dan zal alles wel weer vanzelf veranderen