Het begin van het einde,
deze 5 woorden,
ze maken me bang.
Mama ik vroeg je nog maals
hoe erg is het met hem?
Je zei:
"Het begin van het einde".
Ik wist genoeg,
nu besef ik het helemaal.
Je voelt je pijn hé,
je weet wel wat er gaat gebeuren.
Moeke beseft het niet,
ze zegt als papa weer beter is,
dan gaan we dat doen en dat.
Papa,
ik weet het je bent 81 jaar,
je hebt mooie jaren beleefd.
6 kinderen,
14 kleinkinderen,
1 achterkleinkind.
Altijd goed werk gehad.
Papa,
...