Winterkriebels
Sneeuwvlokjes dwarrelen in de lucht
De wind slaakt een diepe zucht
Weer denkend aan die ene glimlach
Al gek op je sinds de eerste dag
Een kerstgevoel zorgt voor meer kriebels in mijn buik
Alsof ik in een donkere gat duik
Verdwaalt op vertrouwd terrein
Op zoek naar het pad om bij jou te zijn
Ik wil weten hoe het is om te dromen
Dromen over de toekomst die zal komen
Met jou rollen in de sneeuw als een klein kind
Jou,..laten zien hoe leuk ik je vind
Mijn winterkriebels voor dat ene persoon
Beter dan lentekriebels, ik weet het gewoon