onvoorwaardelijk, de pijn
samen alles delen elke keer
dagen met elkaar doorgebracht
weken in je armen gelegen
die tijd was echt een pracht
maar ook vaak ruzie
kwaad, woedend op elkaar
waarom we zo deden?
het was geen woede, het gemis was daar
elke avond weer het verdriet
toen der tijd echt te veel
kwaad trok ik me steeds terug
maar dichtbij je zijn is wat ik wil
we deden elkaar heel veel pijn
dit was puur om het gemis
1 ding is me duidelijk
dat dit onvoorwaardelijk is
hetzelfde karakter de zelfde gewontes
ja duidelijk waren we wel
maar we verborgen ons verdriet door woede
en verlieten elkaar ook snel
bijde doen of er niks aan de hand was
dat we elkaar niet zullen missen
maar naar wat je werkelijk zou voelen
wou ik toch graag naar gissen
waarom we zo tegen elkaar deden
het antwoord is: gemis
de ware gevoelens niet tonen
omdat het voor die ander toch niet zo is
maar ik wil je nu echt een ding zeggen
je bent echt een bijzondere vrouw
1 ding is zeker en vast
ik hou onvoorwaardelijk van jou
*****************************************