Durf geen eigen mening te hebben
Bang dat die je niet aanstaat
Durf mijn grenzen niet aan te geven
Bang dat je me er overheen dwingt
Durf je geen geheimen toe te vertrouwen
Bang dat je me verlinkt
Waarom durf ik je niet te vertrouwen
Waarom durf ik mezelf niet te zijn
Waarom ben ik constant bang dat je me kwetst
Waarom ben ik altijd bang voor die pijn