Quaresa, mijn lieve meid,
wist ik maar wat de toekomst voorziet.
Ik wil je echt nog niet kwijt,
Geloof me, dat wil ik echt niet.
Ze willen je zomaar verkopen,
Zonder mijn weten.
Ik heb niet veel meer te hopen.
Zijn ze onze vriendschap zomaar vergeten?
Ik heb altijd alles voor je gedaan.
Ik was de enige, je was net van mij.
En nu moet ik je zomaar laten gaan,
Je was steeds zo opgewekt en blij.
Het duurt waarschijnlijk wel niet meer lang.
Je staat zomaar te koop.
Ik ben zo ontzettend bang,
ik heb niet meer zoveel hoop.
Elke dag kan de laatste keer zijn,
de laatste dag bij elkaar.
Het doet zoveel pijn,
Het is allemaal zo raar.
Lieve pony, lieve schat.
Ik wil je bedanken voor die fijne tijd.
Die fijne tijd dat we samen hebben gehad.
Van geen enkel moment met jou heb ik spijt.
Quakky, als je verkocht ben, je moet weten dat ik altijd van je hou. Ik vergeet je NOOIT!!!Je betekent zoveel voor me.
Je verzorgster