je woorden
zingend in me oor.
en ik
starend naar de grond
verbeelde ik me voor me,
jou sprekende mond.
ik hoorde naast je zinnen
jou ook,
heel diep van binnen.
en al die woorden die je zei
maakte me zo intens blij
met me ogen dicht
voelde ik jou gezicht
vingers strelend door je haren
leek het of we samen waren
maar
plots was het heel stil
en alles leek ver weg
fluisterde ik je naam.......
toen vond ik mezelf
alleen bij het raam.