Toon het zodat ik het kan zien
Het deel van jou dat me zo doet voelen
Wanneer ik ontwaak ben je er nooit
Maar wanneer ik slaap ben je overal aanwezig
in al mijn dromen
Vertel me hoe het komt dat het zo ver is gekomen
Vertel me wie je bent en waarom je hier bent
Want elke keer ik kijk ben je er nooit
Enkel wanneer ik slapen ga ben je er altijd
Jij bent overal aanwezig
Wanneer ik mijn ogen sluit ben jij het die ik zie
Jij bent het die me doet geloven dat ik niet alleen ben hier op deze wereld
Ik ben niet alleen want ik heb jou
Ik herken het gevoel hoe ik me nu voel
Het is hard te beseffen dat jij misschien niet echt bestaat
Ik voel het nu, het putje waar ik soms in terecht kom wordt dieper
Ik probeer er niet terug in te geraken maar...
Wanneer ik je hand aanraak begrijp ik het
Het mooie zit diep binnenin
Ons begint nu
Jij verlicht de weg wanneer de weg te donker wordt voor mij
Ik voel je overal en wanneer ik adem ben jij het die ik inadem
Jij bent het die me doet geloven dat ik niet alleen ben hier op deze wereld
Ik hoop dat ik jou nooit verlies want jij bent alles voor mij
Jij bent in iedereen aanwezig die ik ken
Maar vertel me
Zie jij mij?