Soms wil ik weg van thuis
maar durf niet goed
ik wil mijn moeder dit niet aandoen
maar het steekt me hier enorm tegen
Ik voel me altijd het 5de de wiel
en kan op niemand vertrouwen
ik doe alles voor hen
maar zij niets voor mij
Bijna iedere dag is er ruzie
en mijn pa is toch meestal de oorzaak
en de anderen zwijgen meestal (ook als ze weten dat ik gelijk heb)
maar ze durven dit niet toegeven
Ik weet echt niet meer wat ik moet doen
want ik ben het ontzettend beu
en wil eignelijk weg
maar wil ook wel blijven