*~* Ryan & Hans *~*
Jullie zijn de twee belangrijkste personen in mijn leven,
Ik zal voor jullie vechten, ik zal alles geven.
Ryan, jij bent mijn beste vriend,
Ik geef jou de liefde die jij verdiend.
Hans, jij bent een vriend maar niet zomaar een,
Een leven zonder jou is er geen.
Een leven zonder jullie allebei niet,
Ik merk heel erg hoe ik van die momenten geniet.
De momenten met een van jullie twee,
Ik neem jullie altijd in mijn hartje mee.
Jullie zijn gewoon alles voor mij,
Met zulke vrienden als jullie ben ik gewoon heel erg blij.
Jullie moeten echt weten,
Dat ik jullie nooit van mijn leven zal vergeten.
Ik kan me een leven zonder jullie niet voorstellen,
Hoeveel ik van jullie hou kan ik niet met woorden vertellen.
Ik hoop dat deze vriendschap pas over zal gaan,
Als een van jullie of ik ben gegaan.
Aller liefste Ryan & Hans
Dit meen ik echt!
Ik hou heel erg veel van jullie
En ik wil jullie nooit meer kwijt!
Jullie zijn alles voor mij!
Ik hoop echt dat dit voor altijd mag zijn,
Bij jullie zijn is ontzettend fijn!
=XxX=
*~* Denise *~*
*Vergeet dit als je blieft nooit..*