*4 februari 2006*
Alweer acht maanden achtereen,
Voor altijd samen, nooit meer alleen.
Jouw verschijning gaf in mijn leven een
grote verandering,
Zoals een rots in de branding.
Een relatie zonder twijfels,zonder bedrog,
en zonder pijn,
Jij leerde mij hoe fijn een relatie kon zijn.
De zon begint te schijnen als je lacht,
Keer op keer geeft het me kracht.
Ogen sluitend, weg zwevend,
Genieten van elkaar, knikkende knieen,
licht bevend.
Iemand die wanneer het duister insluipt,
Dicht tegen je aankruipt.
Acht maanden samen, wat geweldig,
Wat fijn, om bij jou te zijn!