Voor jou
elke stap
die de tijd
verder af doet
van jouw dood
brengt mij in
een intensere sfeer
met het feit
dat jij er niet meer bent
soms kijk ik
naar het
nu
het heden
dikwijls
kijk ik achteruit
de pijn
maar ook de vreugde
ik kijk vooruit
naar de momenten
dat jij er
niet zal zijn
belangrijke momenten
trouwen, kinderen krijgen
of gewoon zomaar
eens winkelen met jou
jouw afwezigheid
bezorgt mij
steeds meer pijn
anders dan eerst
ik ben zoveel bewuster geworden
heb besef gekregen
dat jij er echt
niet meer bent
ik heb
zoveel geleerd
van de pijn
het gemis
als je nog hier was
weet ik zeker
dat je trots
op was geweest
dat is één van de redenen
waarom ik zo vreselijk
mijn best doe
voor jou....