Je hebt wel vrienden,
maar er zijn er altijd apparte bij..
Jij bent mijn maat
ja jij bent jij..
Met jou kan ik lachen,
En alles delen..
Nee met jou zal het leven nooit vervelen dan hebben we ruzie en dan
Kijk je me aan, dan schiet ik in de lach en laat je alles
weer gaan..
Tegen jou vertel ik al mijn dingen,
We lachen om grapjes dat je het zo gek niet kan verzinnen,
We trappen lol en we doen raar..
We vertrouwen gelukkig elkaar
Want jij bent mijn maat
En jij bent jij