al die maanden,
al die problemen
het leven is een beetje geven
en een beetje nemen.
besef je het nog steeds niet?
dat je nog steeds verschiet
als ik zeg: ik zie je graag!
leer me toch te vertrouwe,
dan pas kunnen we iets opbouwen.
het leven is o' zo mooi
maar alleen als jij bij me bent,
na al die tijd,
denk je nog steeds da je me ni kent
je bent de enige die ik vertrouw
en waar ik al heel men leven van hou!
Valérie