Zoekend, altijd ben ik zoekend naar jou,
Wie ben je eigenlijk, ben je een man of een vrouw?
Altijd zijn we op zoek naar die ene persoon in je leven,
Waarmee je je leven deelt en die je alles zal geven.
De persoon die er altijd voor je is en alles met je doet,
Alles gaat vanzelf en vrijwillig, niks dat moet.
Dit kan gewoon een vriend zijn of een minnaar,
Het maakt eigenlijk niet uit, deze persoon staat altijd voor je klaar.
Hij of zij staat achter je wat je beslissingen ook zijn,
En lacht samen met je bij vreugde en huilt samen met je bij pijn.
Bij ieder wissewasje hang je met elkaar aan de telefoon,
Want je vertelt elkaar alles wat er gebeurd is, dat is heel gewoon.
Hij of zij prikt door je heen dus afsluiten van deze persoon lukt je niet,
Hij zal je problemen uit je trekken omdat hij alles aan je ziet.
Samen boodschappen doen, een film kijken, een liedje zingen,
Je ophalen van je werk, het zijn toch altijd de kleine dingen.
De kleine dingen die je laat zien dat je bij elkaar hoort,
En iedereen weet dat niemand die band tussen jullie verstoort.
Ik zoek hem of haar al zo lang en ik zal het eerlijk zeggen,
Ik vind deze persoon toch niet, ik zal me erbij neer moeten leggen.
En als ik hem of haar toch vind kan ie beter wegrennen met een flinke pas,
Want ik zal deze persoon aanpakken en uitschelden over waar ie al die tijd was................