Jij bent mij, en ik jou
Voor het eerst, dat ik je zag,
jij bij mij, en ik bij jou.
Voor het eerst, knipperde je,
met je mooie ogen.
Voor het eerst, een afspraakje,
rode blosjes op je wangen.
Jij bij mij, en ik bij jou.
Met je mooie stem.
Voor het eerst, samen,
jij zoent mij, en ik zoen jou.
Jij knuffeld mij, en ik knuffel jou.
Jij vraagt mij om m'n hand, en ik vraag jou.
Jij bent mij, en ik ben jou.
Langzaam trekt de sleur,
haar scheur,
in ons samengesmolten hart.
Jij bent jij, en ik ben mij.