De droom van passie
Zittend bij het haardvuur.
Starend naar die ene vonkele ster die de hemel wat verlicht.
Luisterend naar de klanken en teksten van de muziek.
Sluit ik mijn ogen...
En dwaal langzaam afnaar mijn gedachten.
Een visioen van ons wat ik voor mij zie.
Dat visioen van ons op het strand,
hoe we daar naar de zonondergang keken.
En vervolgens vol passie zoende.
Een gedachten aan jou die mij meevoeren een droom.
Een droom vol paasie en intensiteit die een tijdje geleden
nog samen deelde.
Maar die bruut verstoord werd doorde angst en onzekerheid die ik voelde.
Niet goed wetende wat ik moest doen.
Koos ik om een eigen weg in te gaan.
En daarmee was ik onze droom vervlogen.
Nu 2 jaar later,
Leven wij beiden een eigen leven..
elkaar uit het oog verloren.
Maar jij niet mijn hart verdreven.
Gekoesterd blijf jij in mijn hart altijd plekje houden.
en ik zal altijd van je blijven houden