jij en ik samen zulke goede vrienden
jij en ik we groeide naar elkaar
jij en ik we lagen elkaar teplagen
jij en ik we wisten dat het ooit kon gebeuren
jij en ik samen in eens kussend
jij en ik we weten dat het nie lang goed kan gaan
jij en ik we verschillen toch teveel van elkaar
jij en ik we weten het maar toch stikem hou ik hoop ook is de hoop die ik heb een eluzie is
jij en ik samen voor heel even maar we weten dat het nooit goed zal blijven gaan
en toch ik wil je niet meer uit mijn leven laten gaan