altijd die zelfkritiek
is er dan niemand,niemand
die iets goed over zichzelf kan zeggen
‘ik kan het niet, ik heb geen vrienden’
altijd maar opnieuw
hierbij wil ik je zeggen
‘ik kan het niet, om naar jou te blijven luisteren’
je mag me niet verkeerd begrijpen
ik wil er altijd zijn voor jou
maar ik kan het gewoon niet
ik ga eraan kapot
die energie
die tijd
die ik in jouw heb gestopt
niks
niks
heeft het geholpen
het spijt me
echt waar
hiermee is dit weer gezegd
en ben ik klaar..