Mijn liefde voor jou
Een donkere stormachtige avond....
Een harde ruk wind die door de bomen giert.
Zittend op de bank met een warme deken om mijn heen.
Ben ik met mijn gedachten bij jou.
Deze gedachten die deze grauwe avond wat verlicht.
Jij die mij liefde geeft.
En jij diegene die mijn hart gestolen heeft
Nu al een tijdje samen.
Maar al zoveel met elkaar meegemaakt.
Men zegt wellis : " Een mens zonder grote liefde,
Is als een heelal zonder sterren."
Een gezegde wat overeen komt met mijn liefde voor jou..
Daarom wil ik laten weten : dat ik ziels veel van jou hou!!
opgedragen aan mijn vriend Menno