Veel te veel gedachte draaien in mijn hoofd
Mijn lichaam voelt als verdoofd
Verlamd door alle drukte om me heen
En toch sta ik daar helemaal alleen
Woedend, barst ik weer eens los
Iedereen en al mn spullen zijn weer de klos
Alles om me heen wordt zwart
De dag blijft donker, valt in een gat
Het licht wat af en toe verschijnt ben jij,
Ik voel me toch verloren, al sta je zo dichtbij mij
Het verdriet en de pijn
Dat niet zo mocht zijn
Niet zoals ik zou graag wou
Dat doet zoveel au
Maar je bent zo bijzonder, prachtig mooi
Je weet je een weg te banen door al mijn zooi
Mijn zooi die mijn leven heet
Iets wat jij nooit vergeet
Zoveel liefde, zoveel goud
Het ideaal voor ieder mens, hopelijk worden we zo samen oud.
- puck -