niemand weet waarom,
jij de enige voor me bent,
niemand weet waarom alles veranderd als we samen zijn,
want samen,
kunnen wij de hele wereld aan,
ik weet,
soms is het eventjes te veel,
maar dan bij jou zijn,
is alles wat ik wil,
soms is het leven hard,
en gebeuren er dingen die we liever niet zagen,
maar laat praters maar praten,
laat haters maar haten,
want ons kunnen ze niet focken,
want wij zijn samen,
samen een voor,
altijd en eeuwig.