Zomaar
Ik zit hier zomaar achter mijn pc
Heb een lekker glaasje port ingeschonken
Heb er al wat op, een stuk of twee
Maar ben nog lang niet dronken
Ik denk aan die ene dag
Dat jij van mij bent heengegaan
Die laatste dag, die jij in het ziekenhuis lag
Ik trek het me nog steeds erg aan
Toch probeer ik vooruit te kijken
Het leven opnieuw op te pakken
Heb aan meerdere mensen laten blijken
Dat ik de moed niet echt laat zakken
Het is niet altijd even makkelijk voor mij geweest
Ook nu heb ik het er nog erg moeilijk mee
Ik heb de toekomst steeds erg gevreesd
Alleen doorgaan, mijn dochter en ik, wij met z'n twee
Ik voel nog steeds een groot gemis
Maar besef tegelijkertijd dat het zo niet kan doorgaan
Jij, bent het die ik toch zo verschrikkelijk mis
Ik moet er gewoon weer flink tegenaan
Ik weet niet hoe het allemaal uit gaat pakken
Ook op mijn werk ga ik een nieuwe toekomst tegemoet
Ik wil de moed echt niet laten zakken
Maar weet niet altijd hoe ik ermee omgaan moet
Van buiten lijkt het goed met me te gaan
Maar ik durf mijn innerlijk nog niet te laten zien
Bang, ik durf het eigenlijk nog niet aan
Waarom heb ik dat niet eerder ingezien?
Toch ga ik er echt voor
Ik zal wel zien waar het schip strandt
Hopelijk kom ik hier echt goed door
Hoop dat ik hiertegen ben bestand.