Ik wil niet alleen zijn!
Ik had het allemaal
maar liet het wegslippen
kon dromen in je armen
en nu vraag ik me af
waarom ik zo pijn heb
mijn hart is niet meer
te verwarmen
ik verlies mijn verstand
van het snijden in mijn ziel
ik ben zo verschrikkelijk leeg
die harde woorden weergalmen
in mijn hoofd
sinds ik het te horen kreeg
hoe moet ik mijn regen stoppen
rivier van al mijn tranen
het ontglipte mij
je heb me niet meer nodig
het bestaat niet meer
wij samen
Je ogen vertelde mij
voordat de woorden je lippen
zouden raken
dat je niet meer van mij hield
het is over, het is goed
ik wil alleen niet alleen zijn
ik weet niet hoe dat moet
-- Patricia --