Ik mis je..
Pijn, verdriet zo verder leven kan ik niet
Niemand weet wat ik bedoel als ik ze vertel wat ik voel,
Ze begrijpen niets van mijn pijn en verdriet,
Of is het misschien zo dat gewoon niemand het ziet.
Praten kan ik niet angst houd mij tegen,
Misschien ben ik een soort van verlegen,
Bang mijn masker af te zetten te laten zien wie ik werkelijk ben,
Door gaan met mijn leven is iets wat ik zeker moet doen,
Ik wil liefde geen pijn en verdriet,
Ik zou zo graag bij jou willen zijn maar ik weet het, dat kan nog niet.
ik heb pijn en verdriet, jou verliezen was het ergste wat mij is overkomen.
Ik mis je
Liefs je zusje.