gisteravond weer
je blijft me bereiken
ik wil het ook
maar niet
ik wou dat je bij em kon blijven
of ik dichterbij kon wonen
wat is een afstand
wanneer er liefde in het spel is
maakt een afstand uit?
wat is afstand?
18 kilometer...
er bestaat vervoer
je mag niet weg uit mijn leven
ik hou van je
ik ben tijden alleen geweest
en ik leerde weer liefde kennen
jij liet me zien wat ik waard was
in het begin nog onzeker
maar ik zette de stap
en toen was het over
je bent nu dan misschien een eind weg
maar weet dat je nooit ver weg uit mijn gedachten zal gaan
ik gaf zoveel om je
en nog steeds
jij hoort bij mij
iets wat jij niet beseft
wat gebeurt dat gebeurt
jouw motto, geldt nu voor mij