Jij bent zo leuk,
Zo lief en mooi,
Het liefst zou ik je stoppen in een gouden kooi,
Dan was je voor altijd van mij,
En was ik gelukkig en blij,
Ik kan geen dag zonder jou,
dat betekent dat ik veel van je hou,
Ik moest mijn gedicht aan je schrijven,
Om niet meer zo alleen te blijven