Je kijk me aan
Alsof je iets wilt zeggen
Maar je kijkt weer weg
Alsof je het niet kan uitleggen
Wat is de reden
Waarom je me negeert
Ben je niet tevreden
Heb ik je bezeerd
Ik kan hier niet tegen
Ik wil weten wat er is
Ik weet nu niet eens
Of ik je wel mis
Heb ik misschien iets fouts gedaan
Waardoor je zo doet
Wat heb ik misdaan
Komt het nog wel goed
Ik wil je nog niet kwijt
Niet nu, niet als een vriend
Ik kan zeggen dat het me spijt
Maar misschien heb ik dit wel verdiend...