Geloof me als ik zeg jij bent mijn beste vriendin,
Daarom draag je ook een ketting met mijn naam erin.
Die heb ik aan om een speciale reden aan jou gegeven,
Het zegt, Kit ik blijf voor altijd in jou leven.
Ik weet het, jij bent soms onzeker over onze vriendschap,
Bang dat je fouten maakt en dat ik je dan wegtrap.
Dat zou ik nooit doen, ik zou wel gek zijn,
Want jou aan mijn zij hebben vind ik zo fijn.
Ik kan met je lachen, huilen, altijd sta je voor me klaar,
Denk je dat ik dat weggooi, zomaar??
Het antwoord is NEE, jij bent een blijfertje,
Ik houd van je, je bent en blijft mijn toppertje!!
Veel liefs van Guppie