Gevoelens die er waren,
misschien zelfs nog zijn.
Nooit echt kunnen delen,
dat doet me zoveel pijn.
Gevoelens van warmte liefde
echt houden van.
Zijn die nu verdwenen?
Vertel me hoe dat kan!
Gevoelens van liefde,
verlangen en pijn,
zorgden ervoor,
dat we niet meer samen zijn.
Gevoelens leven voort in ons bestaan,
die zorgen ervoor dat we verder kunnen gaan
Gevoelens verdringen
zorgt voor meer pijn,
misschien onze laatste kans
om samen te kunnen zijn
Gevoelens die spreken
uit het diepst van je hart
laat ze spreken
voor je begint aan een nieuwe start
Gevoelens die er waren
misschien zelfs nog zijn
laat me weten
als je toch bij me wilt zijn...