Alleen
ik voel me zo alleen,
jou armen niet meer om mij heen.
Ik voel me zo alleen,
Kan nergens heen,
Ik voel me zo alleen,
Ik zou mijn verdriet wel willen delen,
Ik voel me zo alleen,
Ben me vaak uren aan het vervelen,
Ik voel me zo alleen,
Ik heb vaak pijn en verdriet.
Ik voel me zo alleen,
Omdat niemand dat ziet…
Ik voel me zo alleen.