Ik kan het nog steeds niet begrijpen,
mijn tranen stromen nog vaak over mijn gezicht
waarom heb je dit gedaan?
Jij die nou onder de grond ligt..
Het doet zo’n pijn jou niet meer spreken
jou nooit meer zien,
had wat gezegd dan had ik je kunnen helpen misschien.
Boos ben ik niet op je,
maar het doet wel pijn!
Ik had het niet door dat jij niet meer in leven wou zijn
je had altijd die lach op je gezicht!
Maar ik en anderen hadden het mis
je had je hart dicht...
Wat zou jij het zwaar hebben gehad met je eeuwige masker ..
Het leven gaat door,maar zonder jou, en met veel verdriet
rust in vrede lieverd,
zo iemand als jou vergeet ik niet!