Kijkend naar de sterren,
kijkend naar de maan.
denkend aan al die jaren,
die zo snel zijn gegaan.
Kijkend naar de wolken,
kijkend naar de zon.
Denkend aan de tijd,
dat dit allemaal begon.
Kijkend naar de sterren,
Kijkend naar de maan.
In gedachten lijkt t ver weg,
maar zie me nog steeds staan.
Kijkend naar de wolken,
kijkend naar de zon.
Denkend aan een nieuwe tijd,
Ik ben door naar een volgend station.
Kijkend naar de sterren en de maan,
Kijkend naar de wolken en de zon.
Blij dat ik kan kan zeggen dat het nieuwe leven bij het zien hiervan begon.