De jongen van mijn leven,
heeft mij zoveel gegeven.
Zijn liefde, lichaam en hart,
toen werd mijn wereld zwart.
hij had me erlaten,
het kon hem niet meer baten.
Ondanks dat geef ik nog om hem,
mijn hart stond op de rem.
Ik wou niet meer,
ik had er genoeg van, steeds weer.
tot ik hem weer zag,
toen zei ik voor de laatste keer 'Dag'.