vanaf de dag dat ik jou ken,
weet ik niet meer wie ik ben,
ik doe anders,ik doe vreemd,
zo doe ik als iemand mijn hart wegneemt.
dat is wat jij deed,de eerste keer dat ik jou zag..
die lieve ogen,
die mooie lach,
ze doen iets met mij..
iedere minuut van de dag
gedachten gedichten.
grtzz buuskuuh