je voelt je al niet lekker en het doet nog veel meer pijn om kind in een oorlog te zijn.
je doet de grote jongens na.
ook als de zon schijnt ook als het gied
maar een reden waarom je het doet heb je niet.
maar bij sommige mensen regend het straks wel van verdriet.
je gedachte op nul of meschien op min 1.
er gaat geen enkel gevoel door je heen.
je bent leeg van binnen door en door.
en niet omdat er niks meer te eten is hoor.
nee omdat je dit doet zonder reden.
je doet de grote jongens na.
maar een doel heeft het niet voor jou.
kinderen zonder moeder.
moeders zonder hun kind
doe je dit voor je lol het lijkt wel of je het leuk vind.
nee je doet de grote jongens na.
maar doe dat nou eens niet en ga.
ga voor een betere wereld.
zonder geweld en met kinderen met hun ma.
kom op ga.....
ja zo ja....