De nar die de edelmannen een lach bezorgde.
De nar beschreven als een gek, een looser.
Doch slim en meester in illusies.
Mooi getooid pak en een rare lach.
Lacht de nar het leven vol vreugd.
Vaak gedacht aan narren.
Sluw en slim en toch de schijn ophouden.
Als mens speel je beter af en toe eens een nar.
Sta je op een toneel niemand dat weet wat je denkt.
Narren meesters in illusies.
Doch hebben ze ook iets heel fijn in zich.
In elk opzicht narren zijn speciaal.
Een heel verhaal zonder eind.
Gevarieerd en geraffineerd.