de maan
een witte bol aan de hemel
stralende schijf die oplicht in de nacht
ik blijf ernaar staren
en denk aan die ene persoon
die persoon die mij alleen achterliet op deze wereld
wetend dat hij over me waakt
vanuit het sprankelende paradijs
*hey freakjes, het is al een heel eind geleden dat ik nog een gedichtje instuurde. Ik zie hier veel nieuwe namen. Ik hoop weer wat meer gedichten te schrijven. kusjes*