Ben ik wel wie ik denk dat ik ben
Misschien speelt iedereen een spelletje
Dat iedereen doet alsof ze net als mij gewone mensen zijn
Of zouden zij datzelfde denken
Zijn wij de enige in het heelal
Ik weet zeker van niet
Maar ik ben zo benieuwd
Dat ik er misselijk van word
Ben ik de enige die zo denkt
Over zulke ‘diepe’ dingen
Ben ik de enige die daar tijd voor heeft
Waarschijnlijk vindt iedereen het te eng
Net als ik