Lucht
Ik krom mijn tenen niet voor je,
ik pak wat ik wil.
Jij snuft en ik bijt je nek vol zuigzoenen.
“Leeftijd is relatief, niet relevant en
gerelativeerd in onze samenleving.â€
Schoon als een blaadje net van een boom
kruip ik op je warme rug.
De lucht verschilt zo vaak van kleur als
mijn gedachten, denk ik.