De woorden hebben het papier nooit gehaald..
Vervlogen tijdens de weg naar waar het moest zijn..
Voor eeuwig verloren geraakt,.
Het is net als zoeken naar water in een woestijn..
De betekenis is nooit ontdekt,.
Onderuit gegaan en weggevaagd..
Nooit zal ik het nog kunnen begrijpen..
Daarom heb ik het zoeken gestaakt,.
Ze vloeide uit jou mond tot mooie zinnen.,
Alleen jammer dat zei nooit het doel hebben gevonden..
De vraagtekens hangen er om heen..
Ik heb het proces moeten afronden..
Waarom zo onduidelijk gebleven..
Wil je niet begrepen worden of toch wel..?
Ik doe nog steeds mijn best het te begrijpen, en dat is moeilijk..
Want jou woorden vormen en verdwijnen even snel..
Waarom maak je het voor ons zo moeilijk..
Schrijf het op,,en schreeuw het uit.!!
Ik wil je wel begrijpen maar versta je niet..
Wees duidelijk,, Zeg het luid!!